Execuție / Uzinare tablouri electrice - EPS-Electro Pro Solutions-Powering your Business

Go to content
Tablouri de distribuţie - Joasă Tensiune până la 6300A
Tablouri secundare de distribuție și automatizare
Know-how - Uzinare - Asamblare - Asistenta Tehnică
Proiectăm și dezvoltăm soluții de gestionare a energiei în clădiri sau instalații industriale.
„Know-how-ul” câștigat și profesionalismul tehnicienilor noștri ne permit să ne lăudăm cu o puternică competitivitate pe piață, dezvoltând soluții complete, complexe și personalizate începând de la proiectare, asamblare, uzinare, testare și asistență post-vânzare.
Nivelul produselor și serviciilor oferite este adaptat constant unei piețe care necesită din ce în ce mai multă competitivitate, fiabilitate și tehnologie avansată de ultimă generație.
Fiecare tablou electric Electro Pro Solutions este construit și certificat în conformitate cu standardele și directivele IEC de referință în vigoare.
O valoare adăugată a capacității noastre de producție și fabricație este adaptabilitatea de a realiza tablouri electrice speciale (non-standard în ceea ce privește dimensiunile, nevoile și structurile) sau, la cererea specifică a clientului.

Tabloul electric este o componentă care îndeplinește sarcinile de comandă, alimentare, funcționare, control și protecție căreia îi este încredințată funcția de interfață între punctul de livrare al Distribuitorului Național și întregul sistem electric al utilizatorului.
Producția noastră include, după cum urmează, în functie de categorie:
Tablouri POWER CENTER sau Tablouri Electrice Generale de joasă tensiune: sunt destinate în principal distribuției de energie electrică pe scară largă, instalate imediat în aval de transformatoarele MT / JT și realizate în principal în dulapuri cu compartimente împărțite în mai multe celule de acces selectiv.
Panouri de distribuție secundare: instalate la utilizator, în imediata apropiere a contorului de energie, reprezintă al doilea nivel de distribuție de joasă tensiune.
Panouri de comandă ale motorului MCC (Motor Control Center): conțin toate echipamentele de protecție și control pentru fiecare motor individual.
Panouri de control: conțin toate echipamentele necesare pentru controlul și comanda instalațiilor și proceselor industriale, care necesită prezența continuă a personalului specializat.
Tablouri electrice de pe mașină: conțin toate acele echipamente destinate protecției, comenzii și controlului mașinilor industriale și pentru automatizarea industrială.
      Furnizăm tablouri electrice și pentru utilizare în instalații data center, de purificare, pentru comanda și controlul proceselor de tratare a apei. Datorită panourilor noastre, sistemele pot fi echipate cu telecomandă prin PLC, HMI - ecran tactil și sisteme industriale de calculator capabile să coordoneze, să controleze și să diagnosticheze procesele de lucru de la distanță.
      Proiectarea unui sistem electric începe de la studiul activității desfășurate de client, incluzând, de asemenea, posibila nevoie viitoare de extindere sau de modificare a sistemului. Creăm tablouri electrice industriale, sisteme electrice completate cu sisteme de putere motrice și supraveghere, asigurăm certificarea sistemelor electrice și serviciul de întreținere și asistență.

Procesul de proiectare, selecția componentelor și procedurile de testare și monitorizare a calității oferă certitudinea că soluția finală va răspunde întocmai exigențelor beneficiarului.
Valorificăm experiența proiectelor derulate in noi soluții inovative, fiind în masură să onorăm comenzi pentru tablouri electrice care pot suporta curenți nominali de până la 6300A.


Strada Preciziei, nr. 13F, Sector 6, București
Email: office@eprosolutions.ro                     
Copyright © 2021 Electro Pro Solutions - Toate drepturile rezervate
Back to content